Pikkori nu

By Toke Brødsgaard and the editors of Nuuk Ugeavis

3.000 træninger og arrangementer

Gennem de 30 år har Pikkori stået for et utal af træninger og arrangementer. Blandt de største succeser er events som Kangnu, der startede op under navnet Pikkori Ultra Challenge og Maaji Nuan, der startede op som Make Maj Sund. Grunden til, at Morten Jørgen måtte træde tilbage fra Gør Maj Sund, var, at hele koordineringen var for tidskrævende, og det gik ud over forretningen.

Bestseller over dem alle

Udvalget i butikken er enormt og der er alt fra top til tå indenfor sportsudstyr. En vare har dog solgt langt mere end noget andet. Det er Arcteryx Atom, LT-jakken, som fås i forskellige farvevarianter. Alene denne jakke har solgt over 3.000 styk gennem tiderne hos Pikkori Sport. Næsten alle, der køber den, vil også gerne have sat et Pikkori-mærke på jakken, som også kan købes i butikken. Morten Jørgen er meget glad for, at mærket Pikkori, det betyder så meget for så mange, at de godt kan lide at skrive under på det.

Arcteryx Atom LT jakken er Pikkori Sports bestseller. Pikkori Sport har solgt mere end 3.000 stk. af netop denne jakke som Morten Jørgen kalder Grønlands udendørs nationaldragt. Ass./Foto: Toke Brødsgaard

Største oplevelser

For Morten Jørgen har det at kunne have så afgørende indflydelse på folk i Nuuk gjort, at han er blevet mere aktiv med sunde aktiviteter. Disse øjeblikke betød mest gennem Pikkoris historie. Der er selvfølgelig enkeltstående begivenheder, som da kronprins Frederik kom til Maaji Nuan og gav high five til en lang række børn og unge i forbindelse med Do Maj Sund, der skiller sig ud, men ellers er der mange små øjeblikke, der har indprentet sig som noget helt særligt hos Morten Jørgen.

Fremtiden for Pikkori

Der er stadig meget liv i Pikkori Sport, og der er nye tiltag undervejs, ligesom der altid er fingeren på pulsen med, hvad der rører sig, og hvad kunderne efterspørger. Fokus vil fortsat være på de sunde aktiviteter og det aktive friluftsliv. Morten Jørgen har i årenes løb også været sparringspartner for en række iværksættere, og det håber han fortsat at kunne i fremtiden, da han ser vigtigheden af at få de unge med og skabe liv i Nuuk.

Tilbage til bloggen